Contact


Je kunt mij telefonisch bereiken of per e-mail:

Tel: 06-20073967
Ik ben niet altijd in staat op te nemen. Als je een berichtje inspreekt met je telefoonnummer, dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Of stuur even een appje.

E-mail: Manon.swanenburg@planet.nl

KvK: 89104625

Foto: Marlies Zuijdendorp

Privacyverklaring

Manon Swanenburg – Gedragstraining Paard is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Manon Swanenburg – Gedragstraining Paard verwerkt uw persoonsgegevens, omdat u gebruik maakt van een geleverde dienst, of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Persoonsgegevens die worden verwerkt:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Naam, leeftijd en geslacht van uw paard/pony
– Naam van de stal/adres waar uw paard zich bevindt

Manon Swanenburg – Gedragstraining Paard verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– voor dienstverlening (trainen van uw paard, verslaglegging, routeplanning)
– voor de financiële administratie
– voor wettelijke verplichtingen, zoals gegevens die nodig zijn voor belastingaangifte

Manon Swanenburg – Gedragstraining Paard bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk. Er wordt een bewaartermijn van 7 jaar gehanteerd voor de verstrekte persoonsgegevens en gegevens van uw paard/pony.

Manon Swanenburg – Gedragstraining Paard verstrekt uw gegevens uitsluitend aan derden, indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Manon Swanenburg – Gedragstraining Paard gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
U heeft het recht om te weten of en welke persoonsgegevens van u worden verwerkt. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen indien dat nodig mocht zijn, met inachtneming van de wettelijke mogelijkheden zoals bewaarplicht financiële gegevens bedrijven. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Manon Swanenburg – Gedragstraining Paard en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar manon.swanenburg@planet.nl.

Disclaimer

Alle teksten op deze website zijn opgesteld door “Manon Swanenburg – Gedragstraining paard”. Het is zonder toestemming niet toegestaan om de teksten te kopiëren, verspreiden of op een andere manier openbaar te maken.

“Manon Swanenburg – Gedragstraining paard” probeert de inhoud van deze website zo veel mogelijk up-to-date te houden en/of aan te vullen. Het is echter mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Aan de informatie op deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.