Reviews


Jeanet: Mijn paard en ik zaten helemaal vast en ik zag geen toekomst meer voor ons. Maar door jouw enorme inzet en commitment is er weer een mooi begin ontstaan. Het was indrukwekkend om van dichtbij mee te maken hoe gedreven en serieus jij met de paardensport omgaat. Ik voel me bevoorrecht en een bofkont dat wij door jou getraind mochten worden.

Arend: Charlotte’s nieuwe pony Annebel vond het erg spannend om de trailer uit te lopen. Door de training van Manon is het gelukt om Annebel zonder problemen de trailer in en uit te laten lopen. Manon heeft dit ook goed overgebracht aan Charlotte, die hierdoor nu ook supergoed aanvoelt hoe Annebel reageert op bepaalde situaties en hoe ze hier als ruiter mee om moet gaan. Zonder Manon hadden we dit resultaat nooit en te nimmer bereikt met Annebel.

Margreet: Whauw!!!, 1 woord… whauw!!! Ongekend hoeveel kunde Manon in huis heeft. Onze pony was niet te laden, al van alles geprobeerd maar het probleem bleef terug komen. Ik zelf kon dit niet oplossen. Al na 1x hadden we veel resultaat, pony liep de trailer met rust op en weer af! na 4x konden we een stukje rijden.

Sofie: Heel fijn samen met Manon gewerkt aan het opstap-probleem wat ik met mijn paard had! En met het gewenste resultaat.

Teunie: Manon heeft zoveel geduld onze pony vond het erg spannend om de trailer op en af te gaan en leerde zowel de pony als mij de in en outs om de pony de trailer op te gaan ze is fantastisch in 1 woord